četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FIFA LIGA PRO – PREDLOZI ZA KLAĐENJE 6. JUN

Fifu možda jesmo malo zapostavili, ali sa razlogom. Prosto, vremenom su i kladionice shvatile kako stvari funkcionišu u tim takmičenjima, te su počele da postavljaju tako jadne kvote koje nisu vredne rizika. Druga stvar je što se pravi fudbal vratio i polako, ali sigurno potiskuje ove virtuelne sportove. No, sa vremena na vreme vredi odigrati po koji singl iz virtuelnih sportova, jer se uz određeni trud i disciplinu sigurno može zaraditi neki dinar. Mi smo za danas izdvojili dva meča u okviru FIFA PRO LIGE:

16:30 Westcoast Utd – Forze 4+ 1,72
19:00 Ezid – Forze 4+ 1,75

Kao što se da primetiti, Forze je akter oba meča i jedan od zahvalnijih timova za ganjanje na golove. Od prvog aprila od kada je počelo ovo takmičenje, Forze ima 147/176 utakmica na kojima je došlo tri i više golova. To procentualno izađe 83,5% i oni su po tom parametru ubedljivo najbolji. Kao što vidite, uzorak utakmica nije mali, što znači da ako ste ih igrali sve vreme na golove mogliste zaraditi dobar novac.

Što se Westcoasta i Ezida tiče jako zanimljive ekipe. One spadaju u srednje timove koji ne igraju tako često na golove, ali kada igraju protiv timova kao što su Forze uglavnom ih prate. Dosta su taktički bolji i veoma vešto koriste sve protivničke mane. U oba meča Forze je autsajder, ali ih ne treba otpistivati.

H2H dueli:

Forze – Westcoast 2:3
Forze – Westcoast 2:1
Weastcoast – Forze 2:1
Forze – Westcoast 1:2

Forze – Ezid 2:1
Forze – Ezid 1:3
Ezid – Forze 3:1
Ezid – Forze 2:3
Forze – Ezid 3:2
Forze – Ezid 2:1
Forze – Ezid 2:1
Forze – Ezid 1:1
Ezid – Forze 2:1
Ezid – Forze 1:4
Forze – Ezid 3:1
Ezid – Forze 2:0
Ezid – Forze 4:0
Forze – Ezid 1:1

Oba predloga možete probati u singlu, a nije loša opcija ni da ih vežete u dublu.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje