četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FIFA Svetsko prvenstvo U20: Južna Koreja vs Portugal (1/8 finala)

Od 13 časova nas očekuje meč 1/8 finala Svetskog prvenstva za igrače mlađe od 20 godine, a na stadionu u Chenonanu, se sastaju domaća selekcija Južne Koreje i selekcija Portugala.

Južna Koreja završila je grupnu fazu na drugom mestu, grupe A, iza Engleske, sa skorom 2-0-1 i gol razlikom 5:2. Savladali su Gvineju 3:0 i Argentinu 2:1, dok su od Engleske poraženi 0:1. Nosioci igre ove selekcije su Lee-Seung Woo i Peik-Seung Ho inače članovi španske Barselone, a oba igrača su do sada postigla po dva pogodka, reč je o ofanzivnim veznim igračima. Ostatak tima čine igrači iz domaćih klubova.

Stanje u grupi A                                            Lee-Seung Woo

Selekcija Portugala, završila je prvu fazu takmičenja kao druga u grupi C, iza selekcije Kosta Rike, sa skorom 1-1-1 i gol razlikom 4:4, a ispered Zambije i Irana. Ostvarili su pobedu protiv Irana 2:1, poraz od Zambije 1:2 i nerešeno 1:1 protiv Kosta Rike. Ne može se reći da su imali pretešku grupu, ali u dosadašnjem toku takmičenja nisu pokazali puno. Diogo Goncalves iz Benfike B, postigao je 2 pogodka (1 sa penala), uz to jedan gol su postigli u nadoknadi vremena, a jedan je delo protivničkog igrača (auto gol). Tim je sastavljen od osmorice igrača Benfike, petorice iz Sportinga, četvorice iz Porta i još četvorice igrača iz drugih klubova. Pobeda protiv Irana ostvarena je usled grešaka golmana kod prvog odnosno defnzivca Irana kod drugog gola.

Stanje u grupi C ,                                            Goncaleves

U međusobnom meču, ova generacija igrača odigrala je meč u janurau ove godine, i on je završen nerešeno 1:1.

Na mečevima ovih timova u dosadašnjem toku šampionata nijednom nismo videli više od tri pogodka, iako oba tima raspolažu sa supertalentovanim ofanzivnim igračima, biće ovo duel Lee Seung Woo-a igrača Barselone sa jedne strane, i Goncalvesa igrača Benfike sa druge strane, naše mišljenje je da će domaći terene i dvojac igrača Barselone odneti prevagu i da domaća selekcija neće biti poražena u regularnom delu meča, pa vam predlažemo igru 1X&0-3 gola koja se plaća kvotom 1,68.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje