petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Filadelfija Iglsi – Baltimor Rejvensi – Najava meča

Lincoln Financial Field u dalekoj Filadelfiji će biti poprište utakmice između domaćih Filadelfija Iglsa i Baltimor Rejvensa. Kladionice su postavile Rejvense za apsolutne favorite. Kvota na njihovu pobedu iznosi mizernih 1,22, ali treba biti iskren i reći da je na osnovu viđenog do sad ovo realno stanje.

Fila u ovaj meč ulazi sa skorom 1-1-3. Dakle, imaju po jednu pobedu i nerešenu i tri poraza. Koliko je njihova divizija loša govori podatak da je Fila i sa ovakvim skorom na deobi prvog mesta u diviziji. Od tog nerešenog rezultata protiv Sinsinati Bengalsa treba reći da je Filadelfija podigla nivo igre. Uspeli su da pobede jedan San Francisko, koji iako se suočava sa mnogo povreda i dalje je super jak tim. Nakon toga je Fila pretrpela poraz od Pitsburga na Hainc Fildu, ali je skupo prodala kožu. Ono što je posebno evidentno jeste napredak u napadu, jer je Fila u poslednja tri meča postizala 20+ poena. To mora da hrabri Daga Pedersona i njegovog kvoterbeka, jer je napad evidentan, a pošto je stanje u diviziji očajno Fila je i dalje u igri.

Što se Baltimor Rejvensa tiče nakon poraza od Kanzas Siti Čifsa upisane su dve rutinske pobede protiv Vašingtona i Sinsinatija. Iako Baltimor relativno lako stiže do pobeda, stiče se utisak da ovaj tim može da igra bolje za jedno 30%. To se posebno odnosi na napad koji nije ni približno produktivan kao prethodne sezone. Trčanje ne ide kako se očekuje, pas igra ide toplo/hladno, a jedina konstanta kod Rejvensa jeste odbrana. Odbrana je na vrhunskom nivou, jer osim što vrši enorman pritisak na protivničkog kvoterbeka, ona po pravilu otima loptu protivniku i neretko i sama postiže tačdaune.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Košarkaškim rečnikom Baltimor ima pravi mismeč u odnosu na Filadelfiju. Zaista, tim Baltimora je tako sklopljen da svaki njen segment apsolutno ne odgovara Filadelfiji. Sve će početi od pritiska defanzivne linije Baltimor Rejvensa koja je enormno velika. Baltimor je tim koji u celoj ligi najviše blica, te će Karson Venc sa onom očajnom ofanzivnom linijom biti na velikim mukama. U dosadašnjem dalu sezone Venc je sekovan čak 19 puta, što je baš velika brojka na ovako mali broj mečeva. On je često u situaciji da igra od sjaja do očaja, a to potvrđuje i statistika koja kaže da ima 6 pasova za tačdaun uz devet intersepšna. Pravo je mučenje gledati napad File u pojedinim trenucima, ali to je realnost.

Druga stvar koja opet ne ide na ruku Fili jeste taj napad Baltimora. To je napad koji mnogo trči, koji dobro čuva loptu i ima duge napade. Odbrana File je dobrano izranjavana i popunjena svakojakim igračima. Mnogo povreda je osakatilo taj tim, a i da su u punom rosteru imali bi problema. Fila je svih pet mečeva dozvolila 20+ poena, a slična sudbina ih očekuje i danas.

Zaista sve osim pobede Baltimora bi bilo veliko iznenađenje, jer im sve ide na ruku. Očekujemo da ta odbrana Rejvensa konstantno muči Karsona Venca i da će Rejvensi imati mnogo više loptu u svojim rukama, što će donositi poene u kontinuitetu.

Predlog za klađenje: Baltimor više od 27,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje