petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Filadelfija Iglsi – Kanzas Siti Čifsi – Najava meča

Od 19:00 u gradu bratske ljubavi Filadelfija Iglsi će ugostiti Kanzas Siti Čifse. Posle dva odigrana kola oba tima su na skoru 1-2. U ovaj meč Kanzas Siti Čifsi ulaze sa hendikepom od 5,5 poena, što je sasvim realno, dok je margina za poene postavljena na 54,5.

Da je neko rekao da će Kanzas posle tri odigrana kola biti poslednji u svojoj diviziji, sigurno bi mu se ljudi smejali, ali to je činjenica. Poraz od Baltimora ne može se svrstati kao iznenađenje iako su bili favoriti, a ni onaj protiv Čardžersa, jer je opšte poznato da Čardžersi muče Čifse kad god se sretnu. Ipak, Čifsi ne izgledaju dobro na startu. Odbrana je baš loša, a napad štuca što nije bio slučaj ranijih sezona.

Izgubljene lopte su najveći problem, a one po našem mišljenju dolaze zbog nonšalacije igrača. Svi misle da će lako odraditi posao, ali kada u NFL-u nekog potcenite onda budete kažnjeni. Alarm polako može da se pali i za očekivati je da će Čifsi danas biti na 100% sa obe strane lopte.

Dobra stvar po Čifse je to što idu na noge anemičnom protivniku. Fila je izgubila od Dalasa 20+ razlike. Poraz kao poraz je sastavni deo sporta, ali izdanje koje smo videli je baš baš loše. Napad je izgledao baš loše, a odbrana još gora plus je izranjavana.

Danas po nama protiv Čifsa nemaju šanse. Prvi preduslov da bi parirali Čifsima jeste napad, tj napadački potencijal. To u Fili ne postoji i kada je takva situacija napad Čifsa će uvek biti bolji.

Sve osim pobede Čifsa je veliko iznenađenje i realno je da zabeleže jednu sigurnu i ubedljivu pobedu ne bili vratili mir u kuću.

Predlog za klađenje: H2+6,5

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje