četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Filadelfija Iglsi – Njujork Džajantsi – Najava meča

Sedmo kolo NFL šampionata otvaraju divizijski rivali Filadelfija Iglsi i Njujork Džajantsi. Siutacija je takva da je divizija u kojoj se ova dva tima nalaze ubedljivo najgora u ligi, ali tako je kako. Kladionice favorizuju Iglse sa kvotom 1,45, a margina na poene iznosu 45,5 poena. Realno gledano, margina je postavljena kako treba, a ko će pobediti to niko na svetu ne može da vam kaže.

Fila u novo kolo ulazi sa skorom 1-1-3 i malo je reći da je ovo veoma bitan meč za njih. Imali su jako težak raspored u vidu San Franciska, Baltimora i Pitsburga, ali su pokazali da mogu da igraju donekle i sa najboljima. San Francisko su uspeli da pobede, a protiv Baltimora i Pitsburga su igrali do poslednjih trenutaka meča. Sada ima slede divizijski mečevi protiv Džajantsa i Kaubojsa, i s obzirom na stanje u diviziji svaka pobeda je bitna. Problemi sa povredama već 2-3 godine u nizu muče Filadelfiju, ali i pored toga Dag Pederson i njegov stručni štab prolanale rešenja. Fila je imala jako težak start u kojem su se mučili na obe strane terena, a sada igra barem pristojno u napadu.

Sa druge strane su Džajantsi koji iz godine u godinu idu u neki ribilding, a u stvari se ništa ne dešava. To je tim koji iz nekog razloga ima velika očekivanja, a nemaju tim za plej of. U prošlom kolu su posle mnogo sreće ostvarili prvu pobedu protiv divizijskog rivala Vašingtona, a malo je falilo da i to izgube, jer je Vašingon imao konverziju za dva poena u finišu meča koji im nije uspeo. Napad Džajantsa igra toplo hladno. Danijel Džons često prodaje lopte u kritičnim trenucima, te taj napad ne postiže mnogo poena. Odbrana je svakako jači deo tim, ali i ta odbrana nije sposobna da igra u kontinuitetu ceo meč, jer im napad nije dobar.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Fila iako ima mnogo problema sa povredama večeras mora biti favorit. To je tim koji ima pobednički mentalitet, i bez obzira na stanje u timu oni igraju do kraja. To su pokazali mečevi protiv San Franciska, Pitsburga i Baltimora u kojima je Fila bila veliki autsajder, a San Francisko su uspeli da dobiju. Protiv Pitsburga i Baltimora su igrali na jednu loptu, i to svakako ima veliki značaj. Oni su uz Dalans najjača ekipa u ligi, a pošto u sledećem kolu igraju sa Dalasom, ovde im je imperativ da dobiju.

Ono što raduje jeste efikasnost File. Fila je u poslednja četiri meča postizala 23, 25, 29 i 28 poena. Odbrane San Franciska, Pitsburga i Baltimora su jedne od najjačih u celoj ligi i kada njima date 20+ poena to je za svaki respekt. Odbrana Džajantsa jeste solidna, ali ne više od toga.

Druga stvar koja ide na ruku File jesu međusobni dueli. Fila je slavila na devet od poslednjih deset mečeva protiv Džajantsa. MOže se reći da se stvorio neki vid kompleksa kod Džajantsa i to u NFL ima svoju težinu. Fila zna kako se igra protiv divizijskih rivala i to su pokazali u prethodnih par sezona, kada nisu imali najjači tim, ali su na kraju izlazili kao pobednici.

Za nas su oni večeras favoriti i ako ovo ne dobiju, onda nemaju šta da traže.

Predlog za klađenje: Fila postiže više od 25,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje