četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Filip Krajinović – Laslo Đere – Najava polufinala Hamburga

Polufinale ATP turnira u Hamburgu donosi duel između Filipa Krajinovića i Lasla Đera. Da, imamo jedno srpsko polufinale na veoma jakom turniru kakav ovaj sigurno jeste. Prema kladionicama, izraziti favorit u ovom meču ne postoji. Blaga prednost možda ide Krajinoviću, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Očekivali smo da će kvote biti u egalu, ali se ne slažemo sa takvom postavkom, jer je po nama favorit za plasman u finale Đere. Da, Krajinović možda jeste dobio Cicipasa, ali po pravilu igrači nakon tako velikih pobeda u sledećem meču totalno podbace. U takvim situacijama teniska javnost od tog igrača očekuje mnogo više, a mi nismo sigurni da je Krajinović sposobam da se nosi sa tim teretom.

Drugo, Krajinović možda jeste iskusniji, tj. duže je na ATP turu, ali za njega se ne može reći da je nešto iskusniji u ovakvim mečevima. Da se ne lažemo ,ovo je veliki meč i za jednog i za drugog. Krajinović važi za talentovanog tenisera, ali verovali, ili ne on još uvek nema ATP titulu. Retki su turniri na kojima je on uopšte igrao polufinale, ili finale. Sa druge strane, Đere je osvojio turnir u Rio De Ženeiru, osvojio je turnir u Kaljariji i igrao još nekoliko finala. Prosto, prošao je kroz to više puta i to će mu sigurno pomoći.

Treće, Đere kroz ceo turnir igra sjajno. U njegovoj igri apsolutno nema oscilacija, dok Krajinovića i te kako ima. Uglavnom usledi jedane period od 20 minuta kada mu ništa ne polazi za rukom, i to protivnici koriste. Cicipas ga je pomeo u prvom setu, a u prethodna dva meča je oscilacije imao nakon prvog seta.

Za mnoge, ovo nisu dovoljni razlozi za igrati na Đere, ali tenis je kompleksan sport i psihologija je mnogo bitna. Đere je u ovom trenutku stabilniji igrač, iskusniji igrač i ako ćemo realno šljaka je podloga koja više njemu odgovara.

Predlog za klađenje: Pobeda Đerea 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje