utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FK Crvena Zvezda: Danas prozivka, uskoro žalba na odluku UEFA

Kao po planu 9. janaura je obavljena prozivka na kojoj su se pojavili i Boaći za koga postoji najveće interesovanje, ali i 2. strelac domaćeg šampionata, Pavkov koji je vraćen sa pozajmice iz Niša. Konkurenciju u napadu će im praviti i mladi Dejan Joveljić.

Zvezdan Terzić najavljuje buran prelazni rok, ali da će mnogo zavisiti od potencijalnih odlazaka, pošto trener Vladan Milojević ne voli da gomila igrače.

Vladan Milojević je pred prvi trening izjavio da meč sa CSKA ne menja planove„Neće biti razlike u pripremama iako prvi meč igramo protiv CSKA u Liga Evrope. Ne vidim zašto bismo menjali planove. Svi igrači su na okupu, poznajemo se i biće lakše nego letos“.

Zvezdi će do 22. janaura imati pravo da se žali pred disciplinskim organima UEFA na odluku da joj se suspenduje stadiona „Rajko Mitić“ u predstojećoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope, protiv moskovskog CSKA. Zvezda će uz to morati i da plati 50.000 evra. Tim povodom je izvor Informera došao do informacija da će se Zvezda žaliti: „Imamo mi niz pravnih argumenata na koje ćemo se pozvati, ali ne možemo da ih otkrivamo u javnosti. Ono što bi nam moglo biti od koristi jeste činjenica da je za meč sa CSKA već prodato blizu 30.000 karata, a na Zapadu se izuzetno poštuje pravo privatne svojine. Neko je za te ulaznice dao novac, klub bi pretrpeo veliku finansijsku štetu ako bi se igralo pred praznim tribinama. Ista stvar se desila i splitskom Hajduku, pa je pomilovan zahvaljujući prodatim kartama

Zvezda će biti domaćin13. februara, dok je revanš u Moskvi zakazan je za 21. februar.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje