utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FON sve slabiji, Novi Pazar se pojačava

Različit početak zimskog prelaznog roka u taborima prošlogodišnjih finalista plej-ofa: dok se FON sve više osipa, Novi Pazar se pojačava!

Jesenji prvak je posle trenera Borka Surudžića ostao i bez trećeg reprezentativca: nakon odlazaka Marka Radovanovića i Denisa Ramića sidro je podigao i Lazar Milosavljević.


FON je prvi deo prvenstva završio na prvom mestu Prve lige sa 22 boda, isto koliko i drugoplasirana Loznica-grad 2018 i Vranje (o liderskoj poziciji odlučila bolja gol-razlika)


S druge strane, Novi Pazar je angažovao Aleksandra Gavrilovića (Loznica-grad 2018), Kostu Vukovića (Bajo Pivljanin) i Edisa Rašljanina (Sjenica).



Gavrilović (23) je povremeni reprezentativac Srbije (dobijao pozive kod selektora Gorana Ivančića), u Loznicu je došao iz mađarskog Kečkemeta, prethodno je igrao i za Olimp iz Vrnjačke Banje i Ekonomac.

Vuković (22) je standardni reprezentativac Crne Gore, klupsku karijeru je gradio u Baju Pivljaninu iz Plužina.

Rašljanin će pojačati konkurenciju na golmanskoj poziciji, u Novi Pazar se vratio posle godinu i po iz regionalnog ligaša Sjenice.


Trener Novog Pazara Miloš Todorović konačno može da računa na Mersida Radetinca, koji je, kako podseća RTV NP, u prvom delu sezone nastupio samo protiv FON-a u Beogradu


Izvor: Futsal Srbija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje