Advertisement
MaxBet

Ove nedelje u šampionatu Formule 1 vozi se trka za Veliku nagrdu Monaka u Monte Karlu. Iako ova trka gotovo nikad nije zanimljiva, ona uvek privuče elitu iz celog sveta koja daje veliki glamur samoj trci.

Ceo vikend biće posvećen nedavno preminulom Niki Laudi, a nema sumnje da će iz Mercedesa učiniti sve ne bili ostvarili pobedu.

Posle odgledana prva dva treninga jasno je da će se za pobedu boriti dvojac iz Mercedesa. Ferari je ponovo razočarao, Maks Ferštapen ima velikih problema sa bolidom, te je propustio veći deo oba treninga.

Hamilton i Botas su podigli lestvicu toliko visoko, da ostali to prosto ne mogu da prate. Botas u poslednje vreme odnosi pobede kada su kvalifikacije u pitanju, ali pita se tu nešto i Hamilton. U Monte Karlu će danas prema prognozi biti veoma oblačno sa mogućom kišom, što znači da će staza biti vlažna, i to će umnogome promeniti stvari na stazi.
Luis Hamilton je bez ikakve sumnje najbolji vozač kada se vozi po kiši i to je po nama ključ ovog tipa. Botas koliko god da je dobar, po kiši i vlažnoj stazi nije toliko agresivan šti će samo olakšati Hamiltonu posao.

Ko ne zna, Hamilton ima stan u Monaku, pa mu je ova staza više nego poznata i draga. Još jedna jako bitna stvar je konfiguracija ove staze. Istorijat trkanja u Monte Karlu je pokazao da ko osvoji pol poziciju 95% biva i pobednik trke. S obzirom da je Botas najveći rival Hamiltonu verujemo da će sve učiniti da ovoga puta on bude prvi u kvalifikacijama.

Dakle, uslovi bi trebalo da budu promenljivi što više odgovara Hamiltonu. Čak i ako se desi da bude suvo (a ne bi trebalo) Hamilton je pokazao da ima brzinu da bude prvi ispred Botasa.

Predlog za klađenje: Hamilton pol pozicija 2,00.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.