četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Formula 1: Velika nagrada Monaka – Predlog za klađenje

Auto moto sportovi generalno gledano nisu pogodni za klađenje, ali sa vremena na vreme se pojavi neki događaj na koji vredi staviti simboličnu svotu novca, čisto da trka bude zanimljivija za praćenje. Ovog vikenda se vozi trka za Veliku nagradu Monaka i mi ćemo na njoj okušati sreću.

Sa pol pozicije trku startuje domaći vozač Šarl Lekler, ali nije on taj na koga mi stavljamo novac već vozač Red Buča Maks Ferštapen. Staza u Monte Karlu ne donosi mnogo uzbuđenja, ali danas bi ih moglo biti. Tipujemo na Ferštapena iz dva razloga. Prvi je svakako motiv, jer je posle dugo godina Reb Bul koliko toliko postao konkurentan sa Merdecesom. Aktuelni šampion i vodeći u šampionatu Luis Hamilton je imao jako loše kvalifikacije i zaista će mu biti teško da dođe do pobede. Ferštapen ako želi da održi tu trku za titulom živom danas mora da slavi.

Drugi razlog za tipovanje ja Ferštapena je činjenica da je Lekler imao bizaran udes. Naime, Monačanin je imao najbolje vreme u kvalifikacijama, ali je u finišu imao incident i završio je u zidu. Postoji određena bojazan da je je nastradao menjač, koji bi mogao da se menja, a ako se to desi onda će doći do kazne. U skladu sa tim Ferštapen bi imao lepu priliku da pretekne rivala i preuzme čelo karavana. Naravno, ovo nije sto posto sigurno, to je samo neka naša teorija. Sam Lekler je izjavio da je zabrinut za menjač, što znači da ipak postoji neki problem, ali ne znamo njegovu težinu.

Dakle, imamo vozača koji mora da ide na sve, ili ništa i vozača na pol poziciji sa sumnjivim bolidom. Po ovoj kvoti zaista vredi probati sa Ferštapenom.

Predlog za klađenje: Pobeda Ferštapena 2,00

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje