petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuska Liga 1 (2020/21): Najava, izostanci i prognoza – PSŽ – Mec

Juče smo presekli niz od 4 promašaja u Francuskoj Ligi 1, pa je sada skor 13 predloga/ 9 pogodaka, ali i danas još jedan besplatan predlog i najava meča PSŽ – Mec.


Ko bi rekao da ćemo o ovom meču govoriti kao o derbiju začelja, posle prva dva kola, samo je Dižon slabije plasiran od ova dva tima, meč počinje od 21 čas, a igra se na Parku Prinčeva.

PSŽ ne pamti lošiji start sezone, u prvom kolu su zbog problema sa virusom korona poraženi od Lensa 1:0 u gostima, da bi se isto ponovilo i u prošlom kolu, ali ovog puta na domaćem terenu u derbiju sa ekipom Marseja, ovaj meč obeležili su i crveni kartoni, a parižani su ih dobili 3, to su Neymar, Paredes i Kurzawa, koji neće imati pravo nastupa na ovom meču. Iako se susreću sa puno problema, čini se da umor ili prezasićenje takođe muči ovaj tim, pa će biti zanimljivo kako će trener Tuhel vratiti ekipu na staze pobede.

Za današnji duel, trener neće moći da računa na pomenutu trojku zbog suspenzija, levog beka Kurzawu, veznjaka Paredesa i napadača Neymara, pored njih van tima je i dalje Mbape, a nema ni veznjaka Veratija, novog igrača iz Rome – Florenzija, kao ni defanzivca Kehrera.

Tim PSG za meč sa Mecom!

Mec sa druge strane posle dva uvodna kola koliko su odigrali ima 0 bodova, najpre su su poraženi od Lila 1:0, da bi potom doživeli poraz i od Monaka istim rezultatom. Tim ne igra loše, ali za sada ne uspeva da nađe put do mreže rivala, ruku na srce ni raspored im nije išao na ruku jer su za rivale imali apsolutne favorite. Kao što smo već i rekli, tim nije doživeo velike promene, svega jedan odlazak iz tma uz dolaske 5 novih igrača, koji su pojačali tim i verovatno Mec ove sezone neće strepeti za opstanak.

Mec za danas nema bitnije izostanke u timu!

Mišljenje uradnika: Večeras PSŽ ima imperativ pobede, ali im nimalo neće biti lako jer od sveg napadačkog i kreativnog potencijala, imaju samo Di Mariju i Ikardija, kao igrače koji su top klasa, ostatak tima u veznom redu i napadu su uglavnom igrači koji do sada nisu pravili razliku, a izostanci u prethodna dva meča pokazali su da PSŽ u tom slučaju može imati problem, pre svega oko realizacije, Mec se pokazao kao tvrd tima, sa odličnim defanzivom kojom komanduje kapiten Boye, dosta snage i igre na kontranapade doneće po nama jedan meč bez puno golova, a naš predlog za danas je igra 1P0-1&2P0-3 (prvo poluvreme od 0 do 1 gol, drugo poluvreme od 0 do 3 gola) po kvoti 1,60!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje