petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuskom internacionalcu preti višemesečna suspenzija!

Defanzivac francuskog Marselja, Patris Evra, mogao bi da se suoči sa višemesečnom diskvalifikacijom iz svih takmičenja zbog nedisciplinovanog i nasilničkog ponašanja pred utakmicu 4. kola grupne faze Lige Evrope sa ekipom Vitorije.

Naime, 36-godišnji Francuz je ušao u istoriju Lige Evrope pošto je uspeo da dobije crveni karton i to pre početka navedene utakmice. Razlog za ovu odluku glavnog arbitra nalazi se u činjenici da je navijača koji je uputio nekoliko psovki u njegovom pravcu iskusni levi bek “nagradio“ sa šutem u glavu što je ličilo na scenu iz nekog filma o kung-fuu.

UEFA je danas i zvanično otvorila ovaj slučaj, a u narednom periodu održaće se i finalni sastanak na kome će biti izrečena kazna za ovog fudbalera. Prema prvim prognozama kazna bi trebala da bude u trajanju od najmanje 5 meseci, kao i kada je pre 22 godine proslavljeni francuski fudbaler Erik Kantona šutnuo navijača Kristal Palasa i tada zaradio devetomesečnu suspenziju.

Evra je u dresu Marselja tokom ove sezone odigrao 9 utakmica od čega čak 5 u okviru kvalifikacija i grupne faze Lige Evrope.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje