utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuz objavio da napušta madridski klub?!

Reprezentativac Francuske i ponajbolji fudbaler Atletiko MadridaAntoan Grizman zvanično je objavio da na kraju ove sezone napušta redove „Jorgandžija„!

„Bilo je ovo pet predivnih godina. Hvala svima za sve što su uradili za mene, zauvek ćete biti u mom srcu“, poručio je 28-godišnji napadač na društvenim mrežama.

Grizman je proteklog leta „odbio poziv“ Barselone, kada je potpisao novi ugovor sa madridskim klubom, ali je sada potencijalni transfer u redove prvaka Španije ponovo aktuelan. Od 1. jula njegova klauzula iznosiće 120 miliona eura, što je za fudbalera njegovog renomea i kvaliteta, veoma primamljiva „cena“ za brojne evropske klubove.

Francuz je stigao u Atletiko Madrid tokom 2014. godine za sumu od 30 miliona eura iz ekipe, Real Sosijedada. Proteklih godina bio je najvažniji igrač ovog kluba za koji je ukupno odigrao 256 utakmica na kojima je postigao i 133 pogotka.

Barselona je trenutno najbliža njegovom potpisu, mada će i ostali evropski giganti želeti da vide sjajnog golgetera u svojim redovima. Sve u svemu, letnji prelazni rok je ispred nas, te ćemo saznati u kom klubu će Grizman nastaviti svoju igračku karijeru…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje