sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuz ima problem sa leđima

Danas je na programu drugo kolo muškog i ženskog turnira u Majamiju. To znači da će i najbolji teniseri sveta danas biti u akciji.

Naš prvi predlog za danas je sa meča u kom će se sastati Novak Đoković i Benoa Per. Ovde smo došli do informacije da Benoa Per ima problem sa leđima koji ga muče još od turnira u Monpeljeu.

Prema njegovim rečima bol je prisutan, ali nije konstantan. Pojavljuje se u periodima, i to mu mnogo smeta kada servira.
Intezivno je trenirao samo jednom u Indijan Welsu i to je jasan pokazatelj da taj problem nije zanemarljiv. Kakvo će stanje biti danas protiv Đokovića mi ne znamo, ali pošto je Per juče izgubio set od veterana Miše Zvereva koji radi sve samo ne igra ozbiljan tenis u poslednje vreme, onda je to jasan znak da on ne može da igra svoj najbolji tenis. U Indijan Welsu je izgubio set o Nišioke, a kasnije poražen od čelendžer igrača Krugera, a to su igrači od kojih je Per jači za klasu.

Što se Novaka tiče nakon šokantnog ispadanja u prvom kolu Indijan Welsa vraća se na teren. Po njegovim rečima bol u laktu je skroz nestao. Problem jeste kondicija, ali imao je 10 dana da se lepo pripremi za ovaj turnir pa je konačno došlo vreme da Đoković odigra dobar meč.

Ovde se uzdamo u dve stvari, i obe su blisko povezane. Per gotovo sigurno ima problem sa leđima, samo je pitanje kako će to uticati na njega danas. Najveći  problem za njega jeste servis. Kada vas bole leđa pored ruke, leđa se najviše opterećuju, a pošto je sa druge strane Novak koji je jedan od najjačih riternera na ATP turu jasno je da Per neće imati nikakvu prednost nakon servisa. Đoković će moći da napada iz riterna i ima inicijativu tokom poena.

U ovakvim okolnostima Đoković mora biti veliki favorit i mi smo mišljenja da će slaviti maksimalnim rezultatom.

Predlog: Pobeda Đokovića 2-0 1,62

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje