četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FREE BET INFO: Domaćin u ozbiljnoj krizi!

Etoile Sahel i Chebba sastaće se u subotu, 8. februara, od 14 časova po našem vremenu, a reč je o prvoj ligi Tunisa, ligi po imenu „Ligue Professionnelle 1„. Domaći tim se nalazi na 6. mestu na tabeli i ima 19 osvojenih bodova, dok se gost nalazi na 9. mestu na tabeli sa 14 osvojenih poena. Prvi na tabeli je Esperance Tunis koji je bez konkurencije, ima 12 pobeda i 1 remi na 13 susreta, gde je ukupno osvojio 37 bodova.

Printscreen/Flashscore.com

Etoile Sportive je u ozbiljnoj krizi. Fudbaleri ovog kluba su bojkotovali trening u četvrtak, 6. februara, zbog plata koje kasne, a u štrajk su stupili u sredu. U četvrtak je održan sastanak između predsednika Ridha Charfeddine-a i kapitena Aymen Balbouli-a i postignut je dogovor da će sve biti isplaćeno u što skorijem roku.

Takođe, sportski kompleks je poprište protesta nezadovoljnih i ljutih navijača, pogotovo nakon loše serije rezultata u prvenstvu. Pristalice Etoile Sportive-a traže da uprava reaguje, posebno nakon žreba za četvrtfinale Lige šampiona, kojim je dodeljen protivnik ovoj ekipi, a u pitanju je tim Wydad of Casablanca iz Maroka.

Printscreen/Maxbet.rs

Tunisie : Que se passe-t-il à l’Etoile Sportive du Sahel ?


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje