subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FREE BET INFO: Domaćin u problemu!

Danas od 17:30 po našem vremenu sastaće se Dalkurd i Ljungskile u okviru 22. kola švedske lige „Superettan„. Situacija je takva da nakon 21 odigranog kola domaćin zauzima 14. mesto na tabeli, a gost 16, a obe ekipe će se sigurno boriti za opstanak ove sezone. Jako težak meč za obe ekipe, a kladionice trenutno blago favorizuju tim koji ima nekoliko bitnih izostanaka u sastavu. Ne bismo se složili sa kvotama na ovom meču, a evo i zašto.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com


Dalkurd je ekipa čija se tržišna vrednost procenjuje na oko 1.250.000 evra, dok se Ljungskile čak procenjuje na oko 1.650.000 evra. Za Dalkurd neće igrati Johan Falkmar (14n/0g/0a, desni bek), Gustav Berggren (20n/1g/2a, centralni vezni), Patriot Sejdiu (16n/5g/1a, desno krilo, najbolji strelac), Eminn Ghozzi (3n/0g/0a, napadač), Samuel Leach Holm (15n/1g/0a, centarfor) i Omar Eddahri (1n/0g/0a, centarfor). O izostancima gosta nemamo relevantnih podataka, jer nisu istakli nigde.



U prvom delu sezone je Ljungskile vodio do 84. minuta rezultatom 2:0, ali su gosti golovima u 85. i 95. minutu uspeli da izbore remi. Dakle, nije reč o toliko velikoj razlici u kvalitetu, pa čak ni formi, kako to kladionice predstavljaju. Jeste da Ljungskile nema nijednu pobedu na strani u ligi ove sezone, ali Dalkurd kod kuće najčešće igra upravo nerešeno, te verujemo da postoji dovoljno razumna opcija da danas tipujemo na to da će gost uspeti da izvuče minimum bod po kvoti 1.75. Naravno, na vama ostaje da procenite da li su informacije vredne stavljanja na tiket, ili ne.

Slika preuzeta sa sajta: https://dalkurd.se/index.php/nyheter

Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje