utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FREE: Nba predlozi – poeni igrača (8. Avgust)

Na današnjem programu NBA odigraće se 5 utakmica, a mi vam donosimo par predloga za klađenje na poene igrača.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


I prošlu utakmicu smo predlagali Paul Georgea, i dalje se pridržavamo njega dok god je margina 23.5. Portland ne može ništa da brani, a Carmelo je već prespor u nogama da može da isprati popularnog PG-a. Utakmica prognozirana na 232 poena uz prednost LAC od 3.5 hendikepa.

Nikola Jokić je fantastičan igrač i odličan plejmejker, ali je njemu odbrana boljka. Te stoga Rudy Gobert na 13.5 je vredan pokušaja. Na poslednjih 5 mečeva, Francuz je prebacivao ovu marginu u duelu sa Nikolom.

Devin Booker (25.5) igra fenomenalno u Kampusu, i njegova ekipa i dalje ima šanse za plasman u Plejof. Miami bi danas trebao biti bez Jimmy Butlera, dok je Dragić upitan. Defanzivac koji bi trebao biti na Bookeru, je pre par godina dobio 70 poena u TD Gardenu.


PREMIUM
Za sve one koji se pitaju zašto imamo Premium, jeste zato što pišemo članke volonterski. Mi nemamo nikakvu platu za ovo što radimo, a time što platite naš Premium podstičete rad Portala.

Hvala

NBA Restart statistika pogodaka igrača (71%)


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje