petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fric zaustavio Kecmanovića u Indijan Velsu

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinala mastersa u Indijan Velsu. Na njegovom putu se isprečio Amerikanac Tejlor Fric koji je slavio sa 2:1, po setovima 7:6 (7:5) 3:6 6:1.

Fantastičan meč koji je bez ikakve sumnje mogao da ode i na drugu stranu, a odlučila je bolja igra Frica u bitnim poenima.

Obojica su u meč ušla snažno. Servis je radio za obe tenisera i igralo se gem za gem sve do 11. gema kada su se pojavili prvi problemi za Frica. Amerikanac nije pogađao prvi servis što je dovelo do toga da Kecmanović ima dve brejk lopte, koje na njegovu žalost nije iskoristio. Fric je nakon toga dobio taj brejk rezultatom 7:5.

Očekivano, start drugog seta nije bio dobar za Kecmanovića. Srpski teniser se dobrano mučio u svojim servis gemovima, ali ih je osvojio. Nakon toga Kecmanović je uspeo da kazni Frica oduzevši mu servis koji mu je doneo izjednačenje.

Ključan detalj koji je odredio pobednika bio je drugi gem kada je Kecmanović pretrpeo brejk, a da je pre toga imao 30-0. Od tog šoka Kecmanović nije uspeo da se oporavi, te je do kraja meča osvojio samo jedan gem.

Fric će za plasman u veliko finale igrati protiv Rusa Andreja Rubljova, a u drugom polufinalu snage će odmeriti Rafael Nadal i Karlos Alakaras.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.eurosport.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje