petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Futsal: Srbija protiv Rumunije igra danas

Posle uspeha i pobede u baražu za odlazak na SP protiv reprezentacije Finske Orlovi kreću u novi ciklus kvalifikacija ovaj put za Evropsko prvenstvo. Izabranici selektora Gorana Ivančića počinju put u kvalifikacijama za UEFA Futsal EURO 2022. u Temišvaru (28. januar – 18.00), gde ih očekuje megdan sa selekcijom Ruminije.  A reprezentacija Bosna i Hercegovine će gostovati u Novom Sadu (SPENS, 3. februar – od 18.00 časova). Sa Orlovima je u grupi još selekcija Severne Makedonije, biće odigrano ukupno šest kola – dvokružni sistem. A prvoplasirana selekcija, iz svake grupe, ide direktno na Prvenstvo Evrope gde će biti domaćin Holandija, kao i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa.

Selektor Goran Ivančić okupio je standardno u SC FSS u Staroj Pazovi „A“ reprezentativce koji će nas predstavljati u uvodnim mečevima UEFA kvalifikacija.

  • „Nastavljamo tamo gde smo stali posle velikog uspeha i plasmana na Prvenstvo sveta, sada želimo dobre rezultate i novi uspeh, odnosno plasman među najbolje kontinentalne reprezentacije i odlazak na Prvenstvo Evrope“ – rekao je Goran Ivančić.

„U dva meča sa Finskom, u baražu za plasman na Prvenstvo sveta, ova selekcija je pokazala da može mnogo, a sada želimo i dobar start na putu za finalni turnir još jednog jakog takmičenja. Atmosfera je odlična, momci dobro raspoloženi, veoma posvećeni radu i pripremi za ono što nas očekuje.“


Izvor: Futsal Srbija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje