Galatasaraj tokom cele sezone ima problem sa rotacijom igrača. Egin Ataman imao je nesuglasice sa skupo plaćenim američkim igračima, a danas od 19h u Atini u sastavu ekipe neće biti beka Justin Dentmona (10,5 pt u TLB) sa kojim je raskinut ugovorm dok je Austin Daye (10,6 pt u TLB) obnovio povredu članka.

Visoki igrači Alex Tyus (7,1pt i 4 skoka) i Tibor Pleiss (9,3pt 4,4 skoka) imaju prehlade, i njihov nastup na večerašnjem meču je upitan. Ukoliko ne nastupe to će biti ogroman hendikep u reketu Galatasaraja koji će Bourousis, Singleton i Gabriel debelo naplatiti. Ne budu li nastupili viskoi igrači na meču, logična opklada koja se nameće jeste hendikep na domaćina.

Blake Schilb i Vladimir Micov nameću se kao dobri skoreri u ekipi kojima u poslednje vreme dobro ide. Micov je za vikend u pobedi nad Usakom zabeležio 18 poena uz odličan šut 7 od 9, dok je Schilb igrao dosta manje (svega 16minuta) jer ga je Ataman svesno čuvao za današnji meč. Inače, Blake je u Baskoniji u prošlonedeljnom duelu Evrolige bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 16 poena.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here