petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Garnet i Vejd stimulišu najbolje igrače da igraju na Mundobasketu

U prvoj polovini septembra na programu je SP u košarci koje će se igrati u Kini. Mnogo zavisi od sastava reprezentacija, ali ako sve bude po očekivanjima SAD i Srbija su prvi favoriti za zlatnu medalju.

O prednostima igre za reprezentaciju su juče govorili Kevin Garnet i Dvejn Vejd koji su osvajali medalje noseći dres SAD. Reči dve legende NBA lige, mogu stimulisati mnoge igrače da nastupe na Mundobasketu. Garnet smatra da nema boljih sparing partnera od saigrača u reprezentaciji tokom leta:

Razmisli malo o tome… Treba da treniraš tokom leta, da se spremaš za sledeću sezonu. Ne možeš da nađeš bolje sparing partnere od onih koji se sa tobom nalaze na spisku reprezentativaca. Tu su najbolji od najboljih. 

Na to se nadovezao Vejd i izjavio:

Naši treninzi, brate? Naši treninzi? Nema ništa teže nego pogostići koš na pripremama reprezentacije za Olimpijske igre… Imaš mlade, imaš iskusne, ta mešavina je uvek bila fenomenalna.

Do sada su želju da igraju za SAD pokazali popularni Obrva – Entoni Dejvis i Brada – Džejms Harden. Džejms Harden je izjavio da je čast predstavljati celu zemlju:

To je prilika da predstavite u najboljem svetlu svoju zemlju i da se zabavite igrajući košarku. To je nešto što volim da radim, ako me pozovu – biću tamo. Ne dobijaju svi ovu priliku i ovo je jedno od najvećih priznanja koje možete da dobijete u košarci … Kada igrate u NBA igrate za titulu i predstavljate svoj grad. Ovako predstavljamo čitavu zemlju i sjajno je što možemo da budemo deo toga. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje