četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gaske nije 100% fizički spreman

Četvrti dan Rolan Garosa donosi više nego solidnu ponudu. Zaista ima dosta dobrih mečeva i moramo istaći da nam se to baš i ne dopada. Mnogo dobrih opcija znači mnogo kombinacija, a čim se mnogo razmišlja onda se dešavaju i padovi. No pored sve te zbrke jedan par nam se izdvaja kao must try, jer su kvote pogrešno postavljene.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći igrač Rišar Gaske i Argentinac Huan Ignasio Londero. Kladionice su iz nama nepoznatog razloga prvo stavile 1,55 na Gaskea, ali čini se kao da su polako i oni uvideli svoju grešku.

Ako pogledamo malo bolje rezultate Gaskea ove sezone ne možemo videti mnogo odigranih mečeva. Omaleni Francuz ima velikih problema sa povredama koje ga odvoje od terena na duže vreme. On jeste u prvom kolu dobio Mišu Zvereva, ali Zverev je veteran koji je odavno zreo za penziju, i on se ne može porediti sa Londerom.

Kada smo spomenuli Londera radi se o jednom zanimljivom i mnogima nepoznatom igraču. Kao Argentinac logično je da preferira šljaku, a ove sezone se predstavio teniskom svetu na turniru u Kordobi koji je osvojio. Krasi ga vrlo dobro kretanje, borba do poslednje lopte i Gaskeu danas neče biti nimalo lako.

Ono na šta mi igramo jeste kondicija koja je kod Gaskea više nego upitna. Francuz je odigrao zaista malo mečeva i ako se meč oduži to će se sigurno osetiti. Gaske je u Rimu uspeo da izgubi od jednog Šardija. Pre toga se mučio sa Fokinom, a u Lionu je predao Fricu. Njegovo fizičko stanje nije idealno, a kada na šljaci niste spremni onda se to oseti na terenu.

Gaske će danas morati da radi za svaki poen, jer ga čeka borben protivnik, a na tri dobijena seta on po nama ovo teško može da dobije.

Prva opcija nam je bila Londero osvaja dva seta, ali je kvota dosta pala (sada je 1,50) što je u neku ruku i očekivano. Iz tog razloga igramo čistu pobedu na Londera.

Predlog za klađenje: Pobeda Londera 1,90 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopsvtenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje