četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gatuzo: Doživeli smo dva poraza

U velikom italijanskom derbiju „Della Madonnina“, ekipa Milana je pretrpela poraza rezultatom 2:3 od gradskog rivala Intera, i tako prekinula svoj dobar niz ostvarenih rezultata.

Pored poraza, „Rosonere“ je zabrinula i situacija koja se dogodila na klupi za rezervne igrače, kada su tokom utakmice u konflikt ušli Frank Kesi i Lukas Bilja, ali su saigrači sprečili veći incident.

„Mnogo puta su me kritikovali za defanzivni stil igre, ali moram da vidim i kakve igrače imam na raspolaganju. Mislim da smo se dobro držali na terenu. U situaciji kada je bilo 0:2, bilo koji drugi tim bi pao psihički. Zadovoljan sam našim nastupom, stvarali smo šanse, i na kraju smo bili blizu izjednačenja. Poraz boli, ali me je stvarno iznerviralo ono što je Kesi napravio na klupi. To je nešto što ne mogu prihvatiti. Ovo nije način na koji gledam fudbal i timski duh. Svi u svlačionici moraju da se poštuju“, kazao je Gatuzo i dodao:

„Nije bilo mesto za tako nešto. Ja sam trener, moram da vodim računa o disciplini. Možete kritikovati moju taktiku, ali sam svoju karijeru izgradio na poštovanju i grupnoj etici, predstavljajući dres koju nosim. Danas smo pretrpeli dva poraza, kako na terenu tako i van njega. Dobro je što nisam video incident, bio bi to još veći cirkus“, zaključio je trener Milana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje