Advertisement
MaxBet

Poslednjih nekoliko dana smo napravili pauzu kada je u pitanju naša gotovo svakodnevna rubrika, a razlog je bio taj što su mnogi mečevi igrani isključivo za kladionicu, te nije bilo svrhe voditi evidenciju o uplatama, kada je sve “išlo u kontru”. Od juna nastavljamo sa našom rubrikom, a nadamo se uspehu.


19:00 Gruzija – Malta (Svet – Internacionalna prijateljska utakmica)
Kvota na pobedu Gruzijaca iznosi 1.33, a u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo su pokazali da umeju da igraju fudbal protiv bilo koga. Od ukupno 3278 evra, tačno 3063 evra uplaćeno je na pobedu Gruzijaca, a mi se slažemo sa ostalim kladioničarima oko ove utakmice.

20:45 Dinamo Bucharest – Sepsi (Rumunija – Liga 1)
Na pobedu domaćina je izvršeno 83.4% uplata od ukupne sume uplata, tačnije čak 13.803 evra od ukupno 16.554 evra. Kvota na pobedu Dinama iznosi 1.66 u ovom trenutku, ali nam ovaj par najviše “smrdi” od sva tri, jer su ipak u pitanju Rumuni koji su skloni ka nameštanju.

23:15 Alžir – Zelenortska Republika (Svet – Internacionalna prijateljska utakmica)
Od ukupno 9145 evra, tačno 8675 evra, odnosno 94.9% uplata od ukupne sume uplata izvršeno je na pobedu reprezentaciju Alžira. Kvota na pobedu Alžira u ovom trenutku iznosi 1.50, a kvota je najverovatnije zbog velikog broja uplata u padu.

Ukupna kvota za danas je 3.31.


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.