Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


18:00 Galatasaray – Antalyaspor (Turska – Super Lig)
Na pobedu Galatasaraja je uplaćeno tačno 30.562 evra od ukupno 33.037 evra, što iznosi tačno 92.5% uplata od ukupne sume uplata. Domaćin jeste favorit na papiru, a preostaje mu samo da to iz teorije prenese u praksu, tačnije, da uspe da slavi večeras na utakmici.

Predlog: 1&D2+ @1.45

19:00 Wadi Degla – El Gaish (Egipat – Premier League)
Od ukupno 908 evra, tačno 873 evra uplaćena su na remi. Iako nije u pitanju velika cifra, što je možda i bolje, interesantno je da se čak 96.2% kladioničara opredelilo za ovu opciju večeras. Možda bismo baš zbog toga mogli da pokušamo sa duplom šansom na blagog autsajdera, u nadi da ćemo videti ili remi, ili pobedu gosta večeras.

Predlog: X2 @1.45


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.