Advertisement 1XBet

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


16:00 Berwick – Clyde (Škotska – League Two)
Na pobedu gosta je od ukupno 3643 evra uplaćeno čak 3541 evro, što znači da je tačno 97.2% kladioničara na ovom susretu tipovalo da će gost doći do sva tri boda. Da li se slažete se kladioničarima, ili mislite da Berwick dolazi makar do boda?

Predlog: 2 @1.31

17:00 Liban – Saudijska Arabija (Azija – Azijski Kup)
Na pobedu Saudijske Arabije je izvršeno čak 93.5% uplata, tj. tačno 15.106 evra od ukupno 16.157 evra. Obratite pažnju na rezultate ovogodišnjeg Azijskog Kupa i shvatićete da apsolutno ništa nije sigurno i da svako svakog može da savlada. Ipak, ovde se slažemo sa kladioničarima i mislimo da uslovno rečeno gost ovde može do pobede.

Predlozi: 2 @1.55 / P/K2 @1.45


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.