Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


19:00 Viktoria Berlin – Rathenow (Nemačka – Regionalliga Nordost)

Na pobedu ekipe Viktoria Berlin je uplaćeno tačno 950 evra od ukupno 1.011 evra, što iznosi tačno 94 % uplata od ukupne sume uplata. Domaćin jeste favorit na papiru, a preostaje mu samo da to iz teorije prenese u praksu, tačnije, da uspe da slavi večeras na utakmici.

Predlog: 1 @1.45

01:30 Oriento Petrolera – Always Ready (Bolivia – Primera Division)
Od ukupno 1.924 evra, tačno 1.842 evra uplaćena su na pobedu domaćina. Iako nije u pitanju velika cifra, što je možda i bolje, interesantno je da se čak 95.8% kladioničara opredelilo za ovu opciju večeras. Možda bismo baš zbog toga mogli da pokušamo sa pobedom domaćina koji je favorit i po kladioincama!

Predlog: 1 @1.59


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.