Advertisement
BetWinner

Nastavljamo tamo gde smo stali juče, iako su uplate zaista išle u pogrešnom smeru. Nažalost, to nikad ne možemo da predvidimo i ostaje nam samo da iznesemo činjenice, što ćemo da uradimo i danas, a nadamo se da će ovog puta uplate zaista ići tamo gde i treba. Želimo vam mnogo sreće!


20:30 Deportivo Paraguayo – General Lamadrid
Sudeći po statistici betfair kladionice, čak 91.9% uplata u ovoj kladionici odlazi na pobedu domaće ekipe. U ovom trenutku, to iznosi 2762 evra, a verovali ili ne, na pobedu gostiju uplaćeno je svega 3 evra, a na remi svega 240. Po nama ovde vredi probati i sa opcijom “1X” koja je vrlo primamljiva.

19:00 Rijeka – AEK
Od ukupno 16693 evra, čak 7862 uplaćeno je na pobedu Rijeke večeras, što je 47.1% uplata. Svega 14.9% uplata ide na pobedu AEK-a, što bi značilo da kladioničari ne očekuju pobedu gostiju večeras.

19:00 Villarreal – Astana
Čak 94.6% uplata večeras usmereno je na pobedu Viljareala, a ta brojka iznosi 67.279 evra, od ukupno 71.119 evra koliko je uplaćeno na ovaj susret u ovom trentuku. Sigurno da svi očekuju pobedu domaće ekipe, ali imajte na umu da i kladionice moraju da profitiraju.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.