Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


20:30 Atalanta – Frosinone (Italija – Serie A)
Evidentno je da je Atalanta apsolutni favorit danas, a to misli velika većina kladioničara. Tačno 19.769 evra od ukupno 23.058 evra uplaćeno je na pobedu domaćina. U procentima, to iznosi tačno 85.7% uplata od ukupne sume uplata.

Predlozi: 1 @1,35 / P/K1 @1,29

21:00 Crystal Palace – Liverpool (Engleska – Premier League)
Kvota na Liverpul je u padu, a od ukupno 440.305 evra, tačno 338.837 evra, tj. 77% uplata od ukupne sume uplata izvršeno je na pobedu gosta na ovoj utakmici. Hoće li Liverpul opravdati ulogu favorita protiv Kristal Palasa?

Predlozi: 2 @1,45 / P/K2 @1,33

21:45 Greuter Furth – Borussia Dortmund (Nemačka – DFB Pokal)
Nemački Kup je u toku, a Dortmund će na teren istrčati večeras. Tačno 11.845 evra, tj. 92.3% uplata od ukupne sume uplata uplaćeno je na pobedu Dortmunda. Za ovaj meč je za sad izdvojeno 12.838 evra.

Predlog: 2 @1,28


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

2 KOMENTARA

    • Nažalost, da. Tako to ide u fudbalu, ne može sve uvek da dođe realno. Ostala dva para su ipak došla bez problema, treba gledati i malo sa pozitivne strane. 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.