četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas „idu“ uplate – 20. februar 2019.

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


18:00 Sevilla – Lazio (Evropa – Liga Evrope)
Od ukupno 2361 evra, tačno je 2335 evra uplaćeno na pobedu Sevilje protiv Lacija večeras. To bi značilo da je tačno 98.9% kladioničara svoj novac uložilo na pobedu španskog prvoligaša. Ipak, pazite se Lige Evrope, često umeju da budu vrlo nerealni rezultati u okviru iste. Stoga, možda je bolje da ne budete deo ovih 98.9%. To je, barem, naše mišljenje, a ako se slažete sa ostalima i Sevilja slavi, naplatićete solidnu kvotu.

Predlozi: Preskakanje utakmice

21:00 PSG – Montpellier (Francuska – Ligue 1)
Na pobedu Parižana je od ukupno 2855 evra uplaćeno tačno 2671 evro, što znači da je ni manje ni više nego 93.6% uplata izvršeno na pobedu favorizovane ekipe. Hoće li apsolutni favorit francuskog prvenstva uspeti da deklasira svog večerašnjeg rivala bez problema?

Predlog: 1-1 @1.75 / 1&D2+ @1.45


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje