Advertisement
MaxBet

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


19:30 Saburtalo Tbilisi – Dinamo Zagreb (Evropa – Liga šampiona – Kvalifikacija)
Dinamo Zagreb je favorit protiv Saburtala, u to nema sumnje. Tako misle i kladioničari, tačno 91.2% njih. Naime, tačno 7026 evra od ukupno 7705 evra uplaćeno je na trijumf hrvatskog šampiona, koji ne bi trebalo da ima težak zadatak večeras.

Predlog: 2-2 @1.80

20:00 TNS – FC Copenhagen (Evropa – Liga šampiona – Kvalifikacija)
Na pobedu Kopenhagena je izvršeno tačno 91.3% uplata od ukupne sume uplata, što znači da je tačno 6237 evra od ukupno 6830 evra uplaćeno na trijumf gostujuće ekipe, koja je apsolutni favorit večeras. Hoće li Danci uspeti da slave?

Predlog: 2-2 @1.80

Napomena: U obzir dolaze i ostale opcije koje su vezane za pobede Dinama i Kopenhagena, a ove kvote su dobre jer se mogu igrati i u singlu.


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.