Advertisement

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


19:00 Fredrikstad – Vidar (Norveška – Division 2 – Group 1)
Iako je reč o prilično maloj cifri, vredi spomenuti da je tačno 93.9% uplata izvršeno na pobedu apsolutnog favorita na ovom susretu. Tačno 295 evra od ukupno 314 evra uplaćeno je na pobedu Fredrikstada. Uz određenu kombinaciju golova ili određenu vrstu predloga, pobeda domaćina bi mogla da se naplati solidno uz malo sreće.

Predlog: 1-1 @1.50

19:00 Lihtenštajn U21 – Azerbejdžan U21 (Evropa – Euro 21 – Kvalifikacije)
Od ukupno 685 evra, tačno 576 evra, odnosno, tačno 84.1% uplata, izvršeno je na pobedu gostujuće reprezentacije. Sudeći po kvotama, gosti su ovde apsolutni favoriti, a mi se slažemo sa kladioničarima, te očekujemo da isti uspeju da slave.

Predlog: 2&2-5 @1.60


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.