Advertisement
MaxBet

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


19:10 Vorwarts Steyr – BW Linz (Austrija – 2. Liga)
Od ukupno 700 evra, tačno 646 evra uplaćeno je na pobedu gostujuće ekipe, koja je blagi favorit, sudeći po kvotama. Iako nije reč o visokim ciframa, procenat od čak 92.2% uplata jeste dovoljan da izdvojimo ovaj par kao zanimljiv.

Predlozi: 2 @2.20 / P/K2 @1.85

21:00 Liverpool – Norwich (Engleska – Premier League)
Danas počinje dugo čekana Premijer liga, a bila bi šteta da ne izdvojimo ovaj par u našoj rubrici. Ceo svet večeras očekuje pobedu Liverpula, a to misle i mnogi kladioničari. Tačno 94.9% uplata izvršeno je na pobedu Liverpula, što znači da je tačno 853.959 evra od ukupno 900.186 evra uplaćeno na pobedu domaćina. Nadamo se da će isti rutinski slaviti.

Predlog: 1&3-6 @1.60


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.