četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Genčlerbirligi predstavio 2 pojačanja!

Turski Genčlerbirligi iz Ankare danas je predstavio još dva pojačanja, a to su Zeki Javru iz Trabzonspoa i Elvis Manu iz engleskog Brajton i Houva Albiona.

25-godišnji desni bek Zeki Javru stigao je besplatnim transferom iz Trabzonspora, a potpisao je ugovor do leta 2020. godine. Za Trabzonspor je od januara 2011. godine ostvario ukupno 76 nastupa, a postigao je 1 gol i 7 asistencija, dok je tokom prethodne sezone odigrao 23 utakmice i pritom postigao 1 asistenciju. Karijeru je započeo 2010. godine u 1461 Trabzonu, a nakon toga prešao je u redove Trabzonspora. Do danas je još jednom nastupao u 1461 Trabzonu, ali i u Kajzerisporu, kao pozamljeni igrač.

23-godišnji levi krilni napadač Elvis Manu stigao je iz engleskog Brajton i Houv Albiona, takođe besplatnim transferom, a potpisao je dvogodišnji ugovor. Za “Galebove“ je od leta 2015. godine zabeležio ukupno 14 nastupa (2 gola) za prvi i 6 nastupa (2 gola) za U23 tim. Tokom prethodne sezone ostvario je 9 nastupa (4 gola) za Brajton i Houv Albion (jesenji deo sezone) i 14 nastupa (2 gola i 2 asistencije) za Go Ahed Igls (na pozajmici, prolećni deo sezone). Karijeru je započeo 2012. godine u Fejenordu, a nakon toga nastupao je za Ekselsior i Kambur (na pozajmicama), a na kraju za Brajton i Houv Albion, kao i za Hadersfild Taun i Go Ahed Igls (na pozajmicama).


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje