petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Glenon startuje prvi put još od 2017. godine

Ekipa Džeksonvil Jaguarsa odlučila je da napravi još jednu promenu na mestu kvoterbeka. Glavni trener Džeksonvila Dag Maroun će pružiti šansu Majku Glenonu koji se izborio za mesto startera ispred Gardnera Minšua i Džejka Lutona.

To će biti prvi start za Majka Glenona još od 2017. godine kada je deo Čikago Bersa. Te sezone Glenon je startovao na prve četiri utakmice, ali onda šansu dobio tada ruki Mič Trubiski.

Gardner Minšu je startovao na prvih sedam utakmica, ali je potom doživeo povredu koja ga je odvojila od terena sada već gotovo sigurno do kraja sezone. Neočekivano, šansu da startuje je dobio Džejk Luton koji je ove sezone draftovan kao pik šeste runde. Luton je dobio svoju šansu, ali utakmica protiv Pitsburg Stilersa u kojoj je kompletirao samo 16 od 37 pasova je pokazala zašto je on tako kasno draftofan.

Ova odluka Daga Marouna svakako nije iznenađenje, a i realno gledano Džeksonvil nema šta da izgubi. Oni posle deset odigranih kola imaju samo jednu pobedu, što znači da mogu da igraju maksimalno rasterećeno.

Ove nedelje Džeksonvil će na svom stadionu ugostiti Klivlend Braunse.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje