sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gofan može da parira Nadalu neko vreme

Od 15:15 na stadionu Filip Šatrije snage će odmeriti Španac Rafael Nadal i Belgijanac David Gofan. Nadal kao kralj šljake i branilac titule je apsolutni favorit u ovom meču, ali mi smo mišljenja da ga danas čeka mnogo teži zadatak u odnosu na prva dva kola kada je imao nešto jače treninge.
Idemo u pravcu overa, a u narednih par rečeinica će te shvatiti i zašto.

Najvažnija stvar za ovaj tip jeste početak meča. Nadal kada igra na Šatrijeu izgleda kao zver i zaista ga je nemoguće probiti. On od samog starta vrši pritisak na protivnike, i ako napravi brejk u uvodu meča protivnik se stegne i ostalo je za njega rutina.
Za razliku od Madena i Hanfmana, David Gofan je top 10 igrač kada je u formi i dosta je iskusniji od pomenute dvojice. Mišljenja smo da se on neće uplašiti velikog stadiona i još većeg protivnika i to je jedan od ključeva meča.
Ako osvoji uvodna dva gema to će mu dati dodatno samopouzdanja, a nama nešto uzbudljiviji meč.

Druga stvar na koju igramo jeste stil igre koji gaji Gofan. Omaleni Belgijanac je veoma dobar defanzivac, sjajno pokriva teren, a ume i da napadne kada treba. Pošto mu je trener Tomas Johanson verujemo da ga je Šveđanin savetovao da sa vremena na vreme bude agresivan, jer samo tako može da se igra protiv Nadala. Poenta cele priče jeste da Gofan ima sa čim da se nosi protiv Nadala barem u jednom delu meča.

Ukoliko jedan set ode u produžetak, ili na 10 gemova mi smo na dobrom putu da prođemo over. Margina je takva da za prolaz tipa traži da Gofan osvoji 10 gemova. To na prvu ruku izgleda mnogo, ali pošto se igra na tri dobijena seta to je po nama svakako ok.

Gofan je dovoljno iskusan, zna šta i ko ga čeka danas na Šatrijeu, ali odigrao je on dosta takvih mečeva. Sigurno ima kvalitet da se nosi jedno vreme sa Nadalom što će nadamo se biti dovoljno da meč ode u over.

Predlog za klađenje: Više od 27,5 gemova 1,87 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje