petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gofan može do samog kraja

Mučenje sa Šarapovom i dalje traje, a dok taj meč traje mi smo se odlučili za još jedan meč na koji bi stavili novac. Reč je o meču u kom će se sastati Nemac Alekasnder Zverev i Belgijanac David Gofan.

Ovo je za nas 50/50 meč, jer smatramo da su ovo uslovi koji apsolutno pogoduju Gofanu. Kladionice po difoltu favorizuju Zvereva što zbog toga što brani titulu što zbog dve titule koje je osvojio u nizu. Ipak, niko ne uzima u obzir da je ovo Zverevu treći turnir u nizu bez dana pauze, i kad tad umor mora da ga stigne. Juče ga je Edmund načeo i imao neke svoje male šanse, ali ih nije iskoristio. Zverev je sa druge strane „iskusno“ svaku šansu iskoristio i na kraju slavio. Ipak očigledno je da Nemac nije svež, a ako će mu nešto trebati danas onda je to svakako svežina.

Gofan je igrač koji ne poklanja, i igrač kojeg je vrlo teško probiti. Fantastično prelazi iz odbrane u napad i Zverevu nikako neće biti lako. Za razliku od Edmunda, Gofan je dosta bolji riterner tako da će veliku večinu loptica Gofan vraćati u teren i terati Zvereva na udarac više. To ume da poremeti igrača u pojedinim trenucima ma koliko on dobar bio.

Dakle, biće dosta trčanja, a to Zverevu u ovom trenutku ne odgovara. Može se reći da Gofan imao idealnu pripremu za ovaj meč, jer Del Potro i Zverev gaje sličan stil igre. Obojica su napadački orijentisani, obojica imaju jako dobre servise, a Gofan je sa Delpom igrao u najmanju ruku egal meč do predaje.

Biće ovo neizvestan meč, a ako Zverev bude pobedio ne verujemo da će to biti ubedljivo tako da predlažemo over kao najbolju opciju za ovaj meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje