četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Goleada i u drugoj ligi Nemačke?!

Sa početkom od 13 sati i 30 minuta odigraće se jedna od utakmica 5. kola nemačke 2. Bundeslige, a glavni akteri tog duela biće Darmstadt i Hannover.

Darmstadt je nakon dva vezana poraza na startu sezone upisao jednu pobedu i jedan remi te se u ovom trenutku, sa ukupno 4 boda, nalazi na 10. poziciji.

Hannover ima isti učinak kao i Darmstadt, Dusseldorf, Hansa i Schalke, ali zbog nešto lošije gol razlike u odnosu na navedene timove oni zauzimaju 14. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Darmstadt – Hannover (www.flashscore.com)

Definitivno najzanimljivija stvar vezana za ove dve ekipe jesu upravo njihove međusobno odigrane utakmice. Naime, Darmstadt i Hannover su se u poslednjih šest godina sastali ukupno 7 puta, pritom postigavši čak 24 gola, a na svakoj od tih utakmica smo mogli da naplatimo tipove “GG“ (1,50), “3+“ (1,60) i “GG3+“ (1,85). Da li će tako biti i danas, ostaje nam da vidimo…


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje