utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Goleada u Severnoj Americi?!

U noći između četvrtka i petka, tačnije od 1 časa iza ponoći, odigraće se meč američkog USL Championshipa između New York Red Bullsa 2 i Loudoun Uniteda.

New York Red Bulls 2 se uoči ovog duela nalazi na 14. poziciji u Istočnoj Konferenciji, dok na svom kontu ima 20 bodova i skor od 5 pobeda, 5 remija i 16 poraza.

Loudoun United je zabeležio 3 pobede, 2 remija i čak 18 poraza (ukupno 11 poena) zbog čega na večerašnju utakmicu stiže kao poslednjeplasirani, 16. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: New York Red Bulls 2 – Loudoun (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se prvi put sastale u aprilu 2019. godine, a do danas su odigrale ukupno 5 međusobnih utakmica i na njima postigle čak 25 pogodaka (u proseku 5 po meču). Zahvaljujući ovakim rezultatima svaki put su bili dobitni tipovi “GG“ (1,45), “3+“ (1,45) i “GG3+“ (1,65), dok smo na čak tri od tih pet mečeva mogli da vidimo i bar četiri gola. Hoće li nam američki timovi prirediti goleadu i ovog puta?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje