utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golman Krasnodara završio sezonu zbog povrede!

Prvi golman ruskog premijerligaša Krasnodara, Stanislav Kricjuk, primoran je da zbog povrede završi sezonu i to mesec dana ranije. 26-godišnjak je povredu desnog kolena zaradio tokom utakmice prošlog (23.) kola u kojoj su “Bikovi“ slavili nad ekipom Rubina iz Kazanja, rezultatom 1:0. On je teren napustio u 77. minutu, kada je među stative umesto njega stao 28-godišnji Andrej Sinicin.

“Травма, полученная голкипером «горожан» Станиславом Крицюком в недавнем матче с «Рубином», оказалась достаточно серьезной, и в нынешнем сезоне не позволит ему появиться на поле.“

“Povreda koju je pretrpeo golman Stanislav Kricjuk tokom nedavne utakmice sa Rubinom pokazala se kao veoma ozbiljna i u narednom periodu sezone on neće biti u mogućnosti da se pojavi na terenu.“

Stanislav Kricjuk je dres Krasnodara prvi put obukao krajem januara 2016. godine, kada je stigao na polusezonsku pozajmicu iz portugalske Brage. Po isteku pozajmičnog ugovora, krajem juna iste godine, Krasnodar je otkupio i kompletan ugovor 26-godišnjeg golmana, po ceni od 4 miliona evra. On je do sada za ekipu iz Krasnodara branio ukupno 45 puta, gde je pritom primio 37 golova, a na čak 23 utakmice njegova mreža je ostala netaknuta. U dosadašnjem toku tekuće sezone kao prvi golman zabeležio je 31 nastup, a loptu iz gola svoje ekipe vadio je 28 puta.

Zbog povrede Kricjuka, Krasnodar je bio primoran da u svoje redove pozove još jednog golmana. Reč je o 35-godišnjem golmanu Lokomotive, Ilji Abajevom, koji će dres ekipe iz “Južne Prestonice“ Rusije nositi do kraja sezone.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje