subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi sa obe strane na stadionu u Surdulici?

Ekipe Radnika i Voždovca sastaće se ovog petka, sa početkom od tačno 16 časova, a u pitanju je utakmica 14. kola srpske Super Lige.

Radnik se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjoj, 15. poziciji jer je na 11 odigranih utakmica osvojio samo 10 bodova, uz skor od 2 pobede, 4 remija i 5 poraza.

Voždovac, sa druge strane, ima 17 poena i zauzima 7. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone “Zmajevi“ su zabeležili 5 pobeda, 2 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Radnik – FK Vozdovac (www.flashscore.com)

Ono što je specifično za međusobne okršaje ovih dveju ekipa jesu golovi sa obe strane s obzirom na to da smo iste mogli da vidimo na svakoj od poslednjih 6 ligaških utakmica, odigranih u periodu od marta 2019. do februara 2021. godine. Za nastavak navedenog niza i sedmi vezani “GG“ se nudi kvota 1,75, dok se kombinacija sa duplom šansom na Radnik – “1X&GG“ (koja je takođe prošla svaki put) plaća kvotom 2,35. Koji rezultat očekujete na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje