četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi sa obe strane su retkost kod ovih timova!

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je zaostala utakmica 11. kola engleske National League u kojoj će snage odmeriti Torquay i Dag & Red.

Torquay se u ovom trenutku nalazi na 1. poziciji sa ukupno 32 osvojena boda, jer je od početka sezone ostvario čak 10 pobeda, kao i 2 remija i 1 poraz.



Dag & Red je, sa druge strane, osvojio svega 12 poena na isto toliko odigranih utakmica, s obzirom na to da je do sada zabeležio 3 pobede, 3 remija i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Torquay – Dag & Red (www.flashscore.com)

Jedno je sigurno u vezi ova dva tima – njihove međusobne utakmice nisu poznate po napadačkom fudbalu ili punim mrežama. Ovi timovi su na poslednjih 8 susreta uspeli da postignu svega 8 golova, a ni na jednom od njih se nisu zatresle obe mreže.

Drugim rečima, na svakoj od navedenih osam utakmica je bio dobitan tip “NG“ koji se ovog puta plaća odličnom kvotom 2,05. Da li će ovaj niz biti nastavljen?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


PREMIUM – Novogodišnji popust od 50%!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje