sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi u obe mreže, ali i rezultat 1:1?!

Večeras od 2 sata i 15 minuta nakon ponoći odigraće se utakmica 7. kola ekvadorske Lige Pro između Macare i Deportivo Cuence.

Macara se uoči ovog kola nalazi na 7. poziciji, pošto je u dosadašnjem toku sezone ostvarila 2 pobede, 3 remija i 1 poraz i tako sakupila 9 bodova.



Deportivo Cuenca ima skor od 1 pobede, 2 remija i 3 poraza, pa samim tim ukupno 5 poena. Nakon 6 odigranih utakmica zauzima 13. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Macara – Deportivo Cuenca (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne susrete ova dva tima, tj. samo na poslednjih 6 ligaških utakmica, možemo da primetimo da su se redovno tresle obe mreže, ali i da današnji domaćin nije pretrpeo niti jedan poraz. Pored toga, čak 4 od tih 6 utakmica su završene identičnim rezultatom, 1:1.

Za još jedan “GG“ kladionice nam nude kvotu 1,70, dok se tačan rezultat “1:1“ plaća fantastičnom kvotom 6,50. Koji su vaši predlozi za ovaj meč?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje