petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi u obe mreže nisu česta pojava kod kineskih drugoligaša

Sa početkom od 13 sati i 35 minuta odigraće se utakmica 10. kola kineske Jia League u kojoj će se sastati ekipe Jiangxi Beidamen i Kunshan FC.

Jiangxi Beidamen na ovaj meč stiže kao pretposlednji, odnosno 5. tim na tabeli grupe B jer je do sada osvojio 7 bodova i zabeležio 2 pobede, 1 remi i 6 poraza.

Kunshan je, sa druge strane, ostvario skor od 3 pobede, 5 remija i 1 poraz zbog čega se u ovom trenutku, sa 14 osvojenih poena, nalazi na 3. poziciji.

Međusobne utakmice: Jiangxi Beidamen – Kunshan (www.flashscore.com)

Interesantan podatak u vezi sa međusobnim susretima Jiangxu Beidamena i Kunshana jeste to da ni na jednoj od poslednjih 5 utakmica nismo mogli videli golove sa obe strane, odnosno svih 5 puta je bio dobitan jedan te isti tip, “NG“.

Za šesti vezani “NG“ kladionice nude kvotu 1,75, ali s obzirom na to da su Jiangxi i Kunshan u prvih 9 kola ostvarili gol razliku 9:19 i 18:11 možda je ovo prava prilika da se taj niz konačno prekine. Šta vi mislite o tome?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje