četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi u obe mreže su redovna pojava na susretima ovih timova!

Ove subote, sa početkom od tačno 16 časova, odigraće se utakmica 12. kola švedske Division 1 – Norra u kojoj će se sastati IF Sylvia i IFK Haninge.

Sylvia na ovaj meč stiže kao 8. tim na tabeli jer je na prethodnih 11 utakmica osvojila ukupno 15 poena, ostvarivši 5 pobeda i 6 poraza.

Haninge, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 2 remija i 5 poraza zbog čega se nakon 11 odigranih kola nalazi na 10. poziciji sa 14 osvojenih bodova.

Međusobne utakmice: Sylvia – Haninge (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih timova, Sylvia i Haninge su u prošlosti odigrali ukupno 7 utakmica, a svaki put smo imali priliku da vidimo golove u obe mreže. Pored toga, bar 3 pogotka su postignuta na svakom od poslednjih 6 susreta.

Za osmi vezani “GG“ u režiji švedskih niželigaša nudi se kvota 1,65, dok se tipovi “3+“ i “GG3+“ plaćaju kvotama 1,75 i 2,05, redom. Šta vi mislite, hoće li Sylvia i Haninge i ovog puta biti efikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje