subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi u ove mreže i 10. put zaredom?!

Ekipe General Diaz i San Lorenzo sastaće se ovog petka, sa početkom od tačno 23 sata, a radi se o meču 1. kola paragvajske Primere Division (Clausura).

General Diaz je prvu fazu takmičenja, tj. Aperturu, završio na poslednjoj, 12. poziciji. Na 22 utakmice je osvojio 14 poena i ostvario 3 pobede, 5 remija i 14 poraza.



San Lorenzo je imao samo dva boda više i zauzeo je jedno mesto iznad Diaza. Što se tiče učinka, ovaj tim je zabeležio 2 pobede, čak 10 remija kao i 10 poraza.

Međusobne utakmice: Diaz – San Lorenzo (www.flashscore.com)

Ako su susreti General Diaza i San Lorenza po nečemu prepoznatljivi onda su to definitivno golovi sa obe strane. Naime, na prethodnih 9 susreta imali smo priliku da vidimo ukupno 27 golova, a pritom se svaki put zatresla mreža i jednog i drugog tima.

Nastavak navedenog niza i još jedan “GG“ nam donose kvotu 1,60, dok se tip “GG&I1-2“, koji je bio dobitan čak 7 od 9 puta, plaća kvotom 2,45.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje