četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gomez: Finansije mi nisu bile prioritet, nego takmičarski motiv

Argentinski reprezentativac – Alehandro Gomez pre nekoliko dana kompletirao je transfer vredan 5.500.000 eura (plus 2.500.000 kroz bonuse) u redove Sevilje.

Popularni Papu, iako je imao dosta unosnije ponude pojedinih klubova iz Azije, na kraju se odlučio da zaduži dres ekipe iz Andaluzije, zbog kako je sam istakao – takmičarskih motiva koji su mu trenutno prioritet.

„Imao sam bogate ponude da iz Atalante pređem u neke arapske timove, ali uvek mi je prioritet bio fudbalski deo, a ne finansije. Za mene je dolazak u sjajan klub kao što je Sevilja veliki izazov. Veoma sam srećan i uzbuđen. Ovaj klub ima veoma lepu istoriju sa mnogim Argentincima. Svaki je ostavio svoj trag i nadam se da ću i ja dati svoj doprinos klupskoj istoriji. Nalazim se u zreloj fazi karijere i života i želeo sam da nastavim da igram na takmičarskom nivou, jer sam trenutno i deo nacionalnog tima. Priliku da se takmičim u važnoj ligi poput španske i važnom klubu poput ovog smatram velikom i značajnom“, istakao je Gomez nakon dolaska u Sevilju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje