sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost bez nekoliko prvotimaca ulazi u ovu utakmicu!

Grasshoppers i Luzern sastaće se danas od 16 časova po našem vremenu u okviru 21. kola prve lige Švajcarske, a utakmica koja je pred nama ne ide u korist gostima.

Naime, bez obzira na to što se Luzern nalazi na pretposlednjoj poziciji uz skor 6-5-9 i gol razliku 27:35, a Grasshoppers se nalazi na 5. mestu uz skor 7-6-7 i gol ralziku 29:28, gost će danas da nastupi bez nekolicine prvotimaca, te će ovo biti vrlo teška utakmica, ukoliko je planirao da dođe makar do jednog boda, a kamoli tri.

Za goste neće igrati Gvilia (0/0 – sredina, pod upitnikom), Vargas (7/0 – napad, pod upitnikom), Schindelholz (0/0 – odbrana), Arnold (0/0 – odbrana), Custodio (13/0 – sredina), Schwegler (9/0 – odbrana), Schurpf (11/1 – sredina) i Sidler (1/0 – odbrana). U taboru domaćeg tima neće biti Avdijaj (10/2 – napad), a možda neće igrati Andersen (20/4 – sredina, najbolji strelac ekipe, pod upitnikom).

To što je Danac najbolji strelac Grasshoppersa ne treba da vas brine, jer je u ovoj ekipi on vodeći sa 4 postignuta gola, a iza njega su čak četvorica fudbalera sa po 3 postignuta gola.

Kvota na pobedu domaćina je 2.05 i trenutno je u padu. Nadamo se da će da iskoristi lošu formu gosta, ali i izostanke.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje