Advertisement
MaxBet

Danas se igra prvo kolo švajcarskog kupa, a za vas smo našli određenu informaciju o pojedinim izostancima. Reč je o utakmici Amriswil – Aarau koja će se odigrati od 16:30.

Naime, za goste neće igrati Rossini (0/0, napad, najbolji strelac prošle sezone), THaler (0/0, odbrana), Jackle (0/0, sredina), Deana (3/0, prvi golman), Peyretti (2/0, sredina), Tasar (4/0, napad) i Siegfried (0/0, sredina). O izostancima domaćina nema relevantnih podataka. Gost je, međutim, na današnjoj utakmici apsolutni favorit, te sami birajte šta ćete da tipujete. S obzirom na to da je u pitanju Kup utakmica, te da će gost izaći u nešto izmenjenijem sastavu, možda se ne treba “zaletati” sa golovima uz pobedu gosta, a najbolje bi bilo da preskočite ovaj meč, ili sami smislite šta je najidealnije za igru.

Ako nas pitate, ovde veću vrednost ima tip “2&0-3” po kvoti 2.85 nego tip “2&3+” po mizernoj kvoti 1.21. Naravno, sve je moguće, zato ove finese prepuštamo vama, a na nama je da vam skrenemo pažnju na bitne izostanke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.