Danas će se od 18:30 po našem vremenu sastati Stromsbergs i Sirius u okviru drugog kola kvalifikacija za švedski Kup. Sirius je prvo kolo bio slobodan, a Stromsbergs je savladao Upsalu rezultatom 3:2 u prvom kolu. Danas je Sirius apsolutni favorit, ali će biti znatno oslabljen.

Za goste neće igrati Philip Haglund (16/5, sredina, najbolji strelac), Jesper Arvidsson (13/4, odbrana), Sam Lundholm (13/2, napad), Karim Fegrouche (11/0, prvi golman), Stefano Vecchia (16/a, napad), Abdul Razak (5/0, sredina), Elias Andersson (0/0, sredina), Daniel Jarl (0/0, odbrana) i Karvan Ahmadi (0/0, odbrana). O izostancima kod Stromsbergsa se ne zna ništa. Kao što i sami možete da vidite, u pitanju nisu toliko značajni ni uigrani fudbaleri, ali svakako da ima nekoliko jačih izostanaka, tj. izostanaka bitnijih igrača.

Stoga, zaista sumnjamo u to da Sirius neće pobediti, ali mislimo da ovde možda nećemo videti atraktivan fudbal. Pre svega, najbolji savet je da preskočite ovaj meč, a ukoliko baš želite da ga igrate, možda najbolja opcija je da ovde nećemo videti mnogo golova.

Predlog: 0-4 @1,55

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.